Coachview

Het hart van jouw cursusadministratie

Wat is Coachview?

Coachview is een softwarepakket dat speciaal is ontwikkeld voor opleidingsorganisaties en HR-afdelingen. 

Als je zelf opleidingen, workshops, trainingen of seminaries organiseert, dan weet je vanuit de praktijk als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om je werkproces van A tot Z te managen.

Niet enkel het inplannen van de opleidingen zelf, maar ook alle achterliggende administratie en eventuele wijzigingen in de planning, kunnen dan ook al snel een heleboel extra werk genereren.

Door met coachview aan de slag te gaan voor het beheren van je opleidingsadministratie, haal je alles uit je opleidingsorganisatie en behoud jij het overzicht.

Met veel minder handmatige handelingen kun jij je klanten flexibel bedienen en zeg je alle losse lijstjes en systemen vaarwel. Ontdek wat onze software voor jouw organisatie kan doen.

Wat doet Coachview in een notendop?

Cursusadministratie van A tot Z

Alle tools die je nodig hebt om gemakkelijk online jouw cursusadministratie en -planning te regelen.

Relatiebeheer

Coachview zorgt voor de koppeling van meerdere relaties: docenten, documenten, contacten, offertes, orders, facturen, inkoopbeheer, … op die manier navigeer je vlot door jouw opdrachten.

Gebruikersrollen

Verschillende gebruikers- en autorisatieniveaus zijn mogelijk, zo is het gemakkelijk om gebruikers specifiek toegang te geven tot een bepaalde set aan gegevens.

Systeemkoppelingen

De integratie met andere pakketten in jouw organisatie is mogelijk (HR-systemen, e-learning, boekhoudpakketten, outlook)…

De missie van Promatis

Uw partner in kwalitatief en innovatief opleiden

Promatis is een onafhankelijke dienstverlener voor professionele opleidingsorganisaties die door middel van innovatie en digitalisering het verschil willen maken in hun branche.

“In een snel veranderende wereld waar levenslang leren de standaard wordt zullen opleidingsorganisaties die inzetten op innovatie, automatisering en digitalisering in processen en content het verschil maken”.

Ontmoet onze klanten

Zij geloven in Promatis

Onderstaande klanten zijn alvast overtuigd van de samenwerking met Promatis.