TalentLMS

Het toegankelijk Learning Management Systeem

TalentLMS

Om je online opleidingen te beheren is TalentLMS een vrij eenvoudige, maar toch oerdegelijke oplossing.

TalentLMS is een SAAS (Software as a service) oplossing waar je snel mee aan de slag kan om je nieuwe of reeds bestaande e-learnings te verzamelen en te beheren.

Je hoeft helemaal geen software te installeren en kan kiezen uit één van de abonnementsformules op maat van jouw organisatie.

Opleidingen en deelnemers kunnen na een analyse worden onderverdeeld in groepen, afdelingen en categorieën, zodat je steeds overzicht overzicht behoudt in je aanbod aan e-learnings, en je per deelnemer uitgebreide statistieken te zien krijgt over de voortgang die wordt gemaakt in de opleidingen.

Promatis kan als partner van TalentLMS samen met jou een analyse maken over hoe TalentLMS perfect kan worden ingepast in jouw organisatie.

TalentLMS kan ook makkelijk worden gekoppeld aan Coachview, zodat gegevens betreffende opleidingen en deelnemers zowel in je LMS als TMS gesynchroniseerd worden.

TalentLMS

Makkelijk op weg

Met TalentLMS kan je zeer vlug aan de slag om digitale opleidingen aan te bieden. Door de intuïtieve interface en de abonnementsformules kan je in no-time digitale opleidingen aanbieden.

Overzichtelijke rapportage

In TalentLMS kan je zeer snel per deelnemer of opleiding alle gewenste statistieken raadplegen en rapporten maken die je inzicht geven in het gebruik van je e-learnings.

Samen met Coachview

Door TalentLMS te koppelen aan Coachview kan je het grootste deel van je deelnemers en opleidingen op één plaats beheren, maar toch gebruik maken van de sterktes van beide paketten.

Maximale integratie

TalentLMS kan gebruik maken van jouw domeinnaam en helemaal worden aangepast aan je huisstijl. Op die manier worden je online trainingen perfect geïntegreerd.

De missie van Promatis

Uw partner in kwalitatief en innovatief opleiden

Promatis is een onafhankelijke dienstverlener voor professionele opleidingsorganisaties die door middel van innovatie en digitalisering het verschil willen maken in hun branche.

“In een snel veranderende wereld waar levenslang leren de standaard wordt zullen opleidingsorganisaties die inzetten op innovatie, automatisering en digitalisering in processen en content het verschil maken”.

Ontmoet onze klanten

Zij geloven in Promatis

Onderstaande klanten zijn alvast overtuigd van de samenwerking met Promatis.