Training management

Stroomlijn het werkproces achter uw opleidingsbeheer

Training Management

De administratie achter je opleidingen kan voor een heleboel frustratie zorgen. Het inplannen van de leslocaties, opleidingen en docenten, is dikwijls een helse klus, die ervoor zorgt dat er minder tijd overblijft voor de kerntaken binnen je organisatie.

Promatis heeft meer dan tien jaar ervaring met het begeleiden van deze processen, en kan met Coachview ook een softwarepakket implementeren dat je helpt om je opleidingsbeheer zo efficiënt mogelijk te organiseren.

Door te kiezen voor Promatis, kies je voor een partner die niet enkel een softwarepakket installeert, maar tijdens de analysefase en implementatiefase ook actief meedenkt met de klant, om zo tot de perfecte oplossingen te komen.

Promatis is exclusief verdeler van het softwarepakket Coachview in België. Met deze Nederlandse software kan je niet alleen je opleidingen inplannen, je kan ook factureren, automatiseren en indien nodig zijn er tal van koppelingen voorzien met andere softwarepakketten waar je ook gebruik van maakt.

We zijn er zeker van dat een samenwerking met Promatis er voor kan zorgen dat je opleidingsadministratie binnen de kortste keren op wieltjes verloopt.

Training Management

Wat doet Coachview in een notendop?

Cursusadministratie van A tot Z

Alle tools die je nodig hebt om gemakkelijk online jouw cursusadministratie en -planning te regelen.

Relatiebeheer

Coachview zorgt voor de koppeling van meerdere relaties: docenten, documenten, contacten, offertes, orders, facturen, inkoopbeheer, … op die manier navigeer je vlot door jouw opdrachten.

Gebruikersrollen

Verschillende gebruikers- en autorisatieniveaus zijn mogelijk, zo is het gemakkelijk om gebruikers specifiek toegang te geven tot een bepaalde set aan gegevens.

Systeemkoppelingen

De integratie met andere pakketten in jouw organisatie is mogelijk (HR-systemen, e-learning, boekhoudpakketten, outlook)…

De Missie van Promatis

Uw partner in kwalitatief en innovatief opleiden

Promatis is een onafhankelijke dienstverlener voor professionele opleidingsorganisaties die door middel van innovatie en digitalisering het verschil willen maken in hun branche.

“In een snel veranderende wereld waar levenslang leren de standaard wordt zullen opleidingsorganisaties die inzetten op innovatie, automatisering en digitalisering in processen en content het verschil maken”.

Ontmoet onze klanten

Zij geloven in Promatis

Onderstaande klanten zijn alvast overtuigd van de samenwerking met Promatis.