Course Catalogue

behind the scenes at beyond

Leren met Promatis

Levenslang leren is ondertussen een term die in elk zichzelf respecterende organisatie goed is ingeburgerd.

Promatis wil dan ook de opgebouwde kennis graag delen met andere organisaties. 

Uiteraard worden bij Promatis opleidingen aangeboden over de tools die door Promatis bij klanten worden geïnstalleerd, maar we gaan verder dan dit.

Met de regelmaat van de klok zal Promatis ook opleidingen organiseren die voor elke HR-afdeling of opleidingsorganisatie een grote meerwaarde kunnen betekenen.

Bij Promatis zijn we steeds helemaal bij betreffende de laatste trends op gebied van digitaal leren en beheren. We wensen die kennis dan ook graag te delen met iedereen die hier in geïnteresseerd is.

Op geregelde tijdstippen worden door Promatis dan ook workshops, seminaries of digitale opleidingen aangeboden om ervoor te zorgen dat ook jij helemaal bijblijft wat betreft het reilen en zeilen op de opleidingsmarkt. 

Om te weten welke nieuwe opleidingen die Promatis organiseert volstaat het om hieronder met ons contact op te nemen en we zorgen ervoor dat je als eerste op de hoogte bent.

E-Learning

Leertrajecten

Na een implementatie van een proces of een tool, starten we telkens een leertraject op bij de klant om de gebruikers de nodige kennis bij te brengen om aan de slag te gaan met de nieuwe implementatie.

Workshops

In onze workshops richten we ons op specifieke functionaliteiten van de tools die we aanbieden. Zo geven we onder meer een workshop evaluaties, automatische acties, saldo, documenttemplates van Coachview.

Learning & Development

Binnen de opleiding “Learning & development” maken we je wegwijs in de rol van een trainingsmanager, zodat je functie op een professionele wijze kan uitvoeren. We reiken tal van ideeën, bouwstenen en methodes aan zodat je een degelijk opleidingsbeleid kan opzetten, implementeren en verbeteren.

Seminaries

Enkele keren per jaar organiseren we korte seminaries met 1 of enkele gastsprekers. Op die manier houden we vinger aan de pols omtrent trends binnen de opleidingswereld en de HR-sector. Op het menu staan onderwerpen als digitale transformatie, digitale strategie, big data, de impact van artificiële intelligentie,…

De missie van Promatis

Uw partner in kwalitatief en innovatief opleiden

Promatis is een onafhankelijke dienstverlener voor professionele opleidingsorganisaties die door middel van innovatie en digitalisering het verschil willen maken in hun branche.

“In een snel veranderende wereld waar levenslang leren de standaard wordt zullen opleidingsorganisaties die inzetten op innovatie, automatisering en digitalisering in processen en content het verschil maken”.

Ontmoet onze klanten

Zij geloven in Promatis

Onderstaande klanten zijn alvast overtuigd van de samenwerking met Promatis.