Wie is Promatis?

Wie is Promatis?

Promatis ontstond aan de hand van het zusterbedrijf SIOS en vaart sinds 2014 zijn eigen koers. Het werd opgericht als bedrijfsunit die werkt op outsourcing van opleidingsactiviteiten alsook op het vlak van opleidings- en kennisbeheer.

De bedrijfsunit Promatis werkt generalistisch en kwalitatief op de bedrijfsprocessen bij de klant. Op het terrein van opleidingsactiviteiten, opleidingsbeheer en -support wordt voor de klant tijd gewonnen die daardoor kan worden besteed aan de corebusiness. Promatis werkt tevens op het domein van kennismanagement.

We gebruiken specifieke tools om de aanwezige kennis in jouw bedrijf op te slaan en te beheren. Op die manier blijft jouw huidige én toekomstige know-how in jouw bedrijf.

Bij Promatis staat de klant centraal en streven we voortdurend naar een kwalitatieve dienstverlening door middel van maatwerk, probleemoplossend en flexibiliteit in denken en handelen. Innovatie is de rode draad in onze werking en vormt de basis voor de lange termijn relaties met onze klanten.
Wie is Promatis?

De waarden van Promatis

Kwalitatief

Promatis streeft naar een kwalitatieve dienstverlening, doordacht en uitgebouwd en met de juiste begeleiding op maat.

Flexibel

Promatis hanteert een maximale dynamiek en aanpassing tegenover de vraag van haar klanten. De projectverantwoordelijken accentueren dit steeds door een aanpak op maat van de klant.

Innovatief

Promatis streeft op continue wijze naar vernieuwende concepten en manieren van aanpak en initieert daartoe intern en extern gestructureerde denk- en overlegmomenten.

Klantgericht

Onze klant staat volledig centraal in ons behandelen, de Promatis-werkwijze is erop geënt een samenwerking te bewerkstelligen die evolueert van klantrelatie naar partnership.

Erkend voor de KMOP Portefeuille

KMOP

De KMO-Portefeuille van de Vlaamse Overheid (link) biedt KMO’s de mogelijkheid om een deel van hun opleiding te laten financieren. Ze zet daarmee in op haar visie rond permanente vorming in Vlaanderen.

Erkenningsnummer voor opleidingen: DV.O226414

Erkenningsnummer voor advies: DV.A226415

De missie van Promatis

Uw partner in kwalitatief en innovatief opleiden

Promatis is een onafhankelijke dienstverlener voor professionele opleidingsorganisaties die door middel van innovatie en digitalisering het verschil willen maken in hun branche.

“In een snel veranderende wereld waar levenslang leren de standaard wordt zullen opleidingsorganisaties die inzetten op innovatie, automatisering en digitalisering in processen en content het verschil maken”.

Ontmoet onze klanten

Zij geloven in Promatis

Onderstaande klanten zijn alvast overtuigd van de samenwerking met Promatis.