Content Creation

Laat je online opleidingen ontwikkelen door Promatis

Je eigen digitale opleiding

Digitale opleidingen zijn niet meer weg te denken uit het aanbod van een moderne opleidingsorganisatie.

Een deel van je opleidingen digitaal aanbieden, biedt zowel voor jezelf als voor je klanten een heleboel voordelen. De efficiëntie van het opleiden kan door digitalisering een stuk groter worden, de vraag naar digitale oplossingen is groot en zal in de toekomst nog toenemen.

Maar hoe begin je met het ontwikkelen van zo’n digitale opleiding? 

Promatis heeft ondertussen een ruime ervaring opgebouwd in het ontwikkelen van digitale opleidingen voor verschillende klanten en wil die ervaring graag inzetten om ook jou te helpen bij het ontwikkelen van je eigen e-learning.

Om dit proces tot een goed einde te brengen luistert Promatis eerst naar wat je specifieke noden zijn, om daarna een analyse te maken van het project. Promatis kan voor het ontwikkelen van jouw digitale opleidingen gebruik maken van de tools die perfect aansluiten bij wat jij als klant van een digitale opleiding verwacht.

Content Creation

Je eigen e-learning?

Leren? Dat is niet hetzelfde als informeren… Promatis kruipt voor jou in het hoofd van jouw cursist, op zijn/haar niveau en met zijn/haar bijhorende doelstellingen. Op weg naar een goede mix tussen interactiviteit, (bij)leren, herhaling en leerplezier? De juiste en meest attractieve e-learning toveren wij tevoorschijn.

Digitale Onboarding?

Maak je standaard ontmoeting met nieuwe medewerkers een pak eenvoudiger. Zorg voor tijdswinst maar houd je onthaal even kwalitatief. Vergemakkelijk jouw onboarding traject met een stevig digitaal inhoudelijk traject. We helpen je op weg!

Toolbox?

Digitaal interactief en boeiend informeren? Tijdswinst maken om standaard zaken aan te brengen waarvoor je zelf even niet meer aan de slag moet? Informeer medewerkers naar personeelsinfo, veiligheid, nieuwe ontwikkelingen, … De kracht van herhaling of sensibilisering? We bouwen voor jou een sterk digitaal info moment

Je eigen content of programma-opbouw?

Je wil content schrijven, maar je weet didactisch en pedagogisch niet hoe u eraan moet beginnen. Je wil nieuwe zaken lanceren maar je rijdt je inhoudelijk vast? Laat ons helpen. Wij maken mee jouw digitale en blended opleidingen binnen jouw eigen context of leerplatform. Stel vrijblijvend je vraag, wij antwoorden je ook vrijblijvend.

De missie van Promatis

Uw partner in kwalitatief en innovatief opleiden

Promatis is een onafhankelijke dienstverlener voor professionele opleidingsorganisaties die door middel van innovatie en digitalisering het verschil willen maken in hun branche.

“In een snel veranderende wereld waar levenslang leren de standaard wordt zullen opleidingsorganisaties die inzetten op innovatie, automatisering en digitalisering in processen en content het verschil maken”.

Ontmoet onze klanten

Zij geloven in Promatis

Onderstaande klanten zijn alvast overtuigd van de samenwerking met Promatis.