Learning Management

Structureer je digitale opleidingen

Aan de slag met een LMS

Digitaal leren kende de afgelopen jaren een niet te stuiten opmars. E-learnings en webinars zijn dan ook niet meer weg te denken uit het aanbod van een opleidingsorganisatie.

Een Learning Management System (LMS) zorgt ervoor dat je als opleidingsorganisatie of HR-afdeling op een gestructureerde manier met je digitale opleidingen aan de slag kan gaan.

Promatis heeft een partnership met aNewSpring, een LMS dat je in staat stelt om je eigen leertrajecten samen te stellen en al je opleidingen te vertalen in digitale opleidingen. Daarnaast krijgt de deelnemer en de docent in aNewSpring een gedetailleerd overzicht in de voortgang van de deelnemers in de leertrajecten. aNewSpring is martkleider betreffende Blended Learning, Adaptive Learning en Social learning.

Anderzijds is Promatis ook partner van TalentLMS. Dit is een Learning Management System dat makkelijk te implementeren is, en waar verschillende opleidingsorganisaties snel mee aan de slag kunnen.

Zowel aNewSpring als TalentLMS zijn bovendien integreerbaar met Coachview, zodat de aansturing van beide systemen grotendeels vanop één platform kan gebeuren.

Promatis wil opleidingsorganisaties ook adviseren de keuze voor een Learning Management System, door te kijken wat de specifieke noden van de organisatie zijn. 

Learning Management

aNewSpring

Als partner van aNewSpring in België, ben je bij Promatis aan het juiste adres als je interesse hebt in dit Learning Management System, dat uitblinkt in Adaptive, blended en social learning.

TalentLMS

Promatis kan als partner van TalentLMS samen met jou een analyse maken over hoe TalentLMS perfect kan worden ingepast in jouw organisatie.

Advies

Promatis kan een adviserende rol uitoefenen bij de keuze van een Learning Management System dat perfect gepast is voor jouw organisatie. Dit aan de hand van een uitgebreide analyse van je noden en behoeften.

Integratie

Promatis helpt enerzijds bij de integratie van je Learning Management System, maar ook bij de koppeling van je Learning Management System aan andere softwarepakketten en tools die in jouw organisatie worden gebruikt.

De missie van Promatis

Uw partner in kwalitatief en innovatief opleiden

Promatis is een onafhankelijke dienstverlener voor professionele opleidingsorganisaties die door middel van innovatie en digitalisering het verschil willen maken in hun branche.

“In een snel veranderende wereld waar levenslang leren de standaard wordt zullen opleidingsorganisaties die inzetten op innovatie, automatisering en digitalisering in processen en content het verschil maken”.

Ontmoet onze klanten

Zij geloven in Promatis

Onderstaande klanten zijn alvast overtuigd van de samenwerking met Promatis.